Alegerea rujului perfect

Tendințele de rujuri trasează, în fiecare sezon, o paletă cromatică orientativă diversificată, care include atât nuanțe discrete și alte pasteluri ingenue, cât și culori psihedelice, de la bombonuri la tonuri decadente de roșu senzual sau pigmenți de vișiniu spre negru.

Alegerea unui ruj potrivit se va reflecta si asupra materialului foto si video realizat de fotograful si cameramanul profesionist in imagine de film de la nunta dumneavoastra.

Se stie ca pe fotografii si in filmarea video, culorile arata foarte diferit de realitate, si din acest motiv, o colaborare stransa intre make-up artist si fotografii si cameramanii nuntii dumneavoastra este recomandata, pentru ca dumneavoastra, mireasa si mirele sa aratati superb si in inregistrarea video si albumul de nunta.

Image

Un fotograf bun de nunta va sti sa aleaga momentul si unghiul din care cade lumina pentru un portret reusit de mireasa. In cazul de fata, mireasa dupa cununia civila.

Diversitatea și tentația trendurilor nu sunt singurele variabile. Pune-ți în valoare frumusețea buzelor optând pentru nuanța corectă de ruj, care să-ți pună în valoare avantajele fizice și naturalețea.

Culoarea pielii reprezintă factorul decisiv în alegerea naunței de ruj potrivit. Culoarea pielii tale în conformitate cu alegerea rujului îți poate conferi o paloare inestetică sau un aspect vulgar.

Pentru pielea deschisa,ar fi bine să optezi pentru un ruj roșu sau roz bombon.

Pentru pielea medie, alegerea perfectă în ceea ce privește rujul este de un maro deschis, bronz, caramel, cafe au lait, corail sau fucsia.

Iar pentru tenul masliniu,se recomandă un ruj care prezintă nuanțe cu bază albastră de roșu, pecum vișiniul, stacojiul, grena, dar si nuanțele intense de maro, precum ciocolata, sau un roz mat.

Tenul, rujul, culoarea ochilor, toate sunt elemnte importante pentru fotografia de nunta, pentru felul in care vor arata imaginile video de la filmarea nuntii.

 

fotograf nunta filmare nunti - studiofoto.ro va multumeste pentru opinia dumneavoastra

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s