În căutarea buchetului perfect

Pentru ca o nuntă să fie perfectă până-n cel mai mic detaliu, trebuie să ții cont de anumite „reguli” pe care trebuie să le respecți.

În primul rând buchetul trebuie să fie pe măsura mâinii miresei.

www.studiofoto.ro echipamente foto poze nunta fotograf nunta fotograf nunta sedinta foto

Si pentru fotograf si cameraman buchetul de nunta reprezinta o piesa de rezistenta in sedinta foto si pentru videoclipul de nunta, servind ca obiect de decor, obiect pentru mascarea anumitor zone in fotografie si de asemenea pentru echilibrarea cadrului fotografic, facand parte integranta din compozitia esteticii imaginii foto si video.

Dacă buchetul este prea greu sau prea gros, cu siguranță te va incomoda, iar dacă acest buchet nu este pe măsura gusturilor, dar mai ales a mâinilor tale, cu siguranță va fi dificil să-l ții zâmbitoare cu tine toată ziua (și noaptea).

Buchetul este un element cheie, si cu mare pondere in fotografiile de la nunta si filmarea video. Element nelipsit la sedinta foto, buchetul este adeseori folosit de fotografi si cameramani pentru a masca anumite zone din imagine, pentru a echilibra cadrul fotografic si cinematografic, punandu-l in ipostaze care-i depasesc postura de simplu obiect de decor.

Buchetul devine vedeta nuntii in momentul cand mireasa renunta definitiv la el in favoarea unei domnisoare de onoare care este destul de sprintena sa-l prinda din zbor. Rezulta fotografii superbe, instantanee magice de nunta, cadre cinemagografice filmate cu incetinitorul si multe alte imagini reusite ce vor face deliciul mirilor dupa ziua nuntii.

Este esențial ca buchetul să fie pe placul miresei, așa încât alegerea florilor preferate, iar nuanțele florilor să fie în concordanță cu decorul general, dar și cu rochia de mireasă.

Astfel, buchetul ideal de nuntă, va fi cel făcut din florile tale preferate, combinate într-un singur fel, astfel încât să zâmbești de fiecare dată când îl ții în mână sau te uiți la el.

fotograf nunta filmare nunti - studiofoto.ro va multumeste pentru opinia dumneavoastra

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s