Pantofii de nuntă

Pantofii sunt meniți să îți poarte pașii spre fericire, reprezintă un accesoriu foarte important pentru ținuta ta din noaptea nunții.

Indiferent de alegere, fie că alegi o pereche de pantofi cu sau fără toc, fie că optezi pentru o pereche de sandale fiindcă nunta are loc în sezonul estival, trebuie să te asiguri că pantofii se potrivesc de minune cu rochia de mireasă și cu accesoriile tale.

cinematografica camere video Alegerea fotograf de nunta fotograf nunta videoclip nunta

pantofi fotografiati intr-un detaliu superb, alaturi de falcurile rochiei de mireasa, pe textura excelenta oferita de structura lemnului vazut intr-o lumina potrivita.

Pantofii de nuntă trebuie să fie foarte comozi, eleganți și … rezistenți întrucât nu ți se mai potrivește povestea Cenușăresei.

Pantofii de mireasădiferă în funcție de brand si model.

Dacă ești în căutarea pantofilor perfecți pentru nuntă și vrei să alegi o culoare anume în principiu, albul, este culoarea de bază, însă poți purta orice model care te face simți bine, care se potrivește personalității tale.

Reprezentand un element important al tinutei miresei, pantofiorii de nunta nu sunt de loc neglijati de catre echipa foto si video ce se va ocupa cu fotografierea si filmarea evenimentului. Detalii fotografice cu pantofii de nunta, detalii cu pantofii si accesoriile mirelui vor fi in primul plan al unui fotograf nunta si al celor ce se ocupa cu filmare nunta pentru evenimentul dumneavoastra.

 

fotograf nunta filmare nunti - studiofoto.ro va multumeste pentru opinia dumneavoastra

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s