Sfaturi legate de frumusețe pentru nunta mea

Pentru un aspect frumos, asigurat și bine îngrijit nimic nu trebuie lăsat la voia întamplării, mai ales într-un moment atât de important.

Dacă ați optat pentru o alimentație sănătoasă, cu un meniu format din: fructe, legume și mult pește, atunci alegerea este una corectă.

Pentru un tranzit intestinal sănătos, dublați porțiile de cereale și fibre dulci, care stimulează intestinele și împiedică efectul balonării.

Deasemeni, iaurturile, joacă și ele un rol important, fiind necesară consumarea a două sau chiar trei de iaurturi pe zi, pentru dezvoltarea florei intestinale.

Pentru detoxifiere, medicii recomandă tuturor să bea foarte multă apă, aproximativ 2l/zi.

Somnul liniștit este o altă caracteristică esențială pentru frumusețe, dar mai ales pentru regenerarea pielii dvs, așa că nu trebuie să neglijați acest aspect.

Hidratarea pielii este esențială, iar un proces de gomaj blând asupra pielii este recomandat cu câteva săptămâni înainte de nuntă, deoarece nimeni nu-și dorește o piele roșie chiar în ziua cea mare, clătiți pielea cu apă călduță și aplicați pe față o mască hidratantă.

www.studiofoto.ro fotografie de logodna filmare nunta album fotograf de nunta de calitate

Machiaj de nunta si mireasa cu buze perfecte, intr-o fotografie realizata de echipa studiofoto.ro – fotograf nunta – filmare nunta

În cazul doamnelor cu buze crăpate, este recomandat să le hidrateze foarte bine, vreme de o săptămână, ca mai apoi să aplice un balsam pe zona cărnoasă, dimineața și seara.

Buzele sănătoase vor spori durata menținerii rujului în ziua cea mare.

Pentru filmare nuna si fotografierea evenimentului, aspectul frumusetii si a unui ten ingrijit sunt elemente cu greutate in aspectul final al fotograiei si videografiei de nutna.

Pentru fotografii si videoclipuri de nunta reusite, va recomandam sa apelati la expertii in fotografie si filmare nunta de la studiofoto.ro

 

fotograf nunta filmare nunti - studiofoto.ro va multumeste pentru opinia dumneavoastra

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s