Tradițiile de nuntă

Simți cum bucuria și nerăbdarea sapă adânc în sufletul tău pe măsură ce se apropie ziua cea mare, deoarece fiecare minut devine extrem de important.

Ritualul de căsătorie nu s-a format deodată ci de-a lungul timpului fiind „implicate” generații întregi care au perpetuat tradițiile și obiceiurile.

Ritualul este practic o lucrare colectivă, din moși-strămoși, care se întinde până-n timpuri străvechi.

Fă un efort și încearcă să redescoperi aceste rituri îndepărtate pe care tu le consideri esențiale la nunta ta.

Albul imaculat al rochiei (foto)nu mai este demult atât de veche, precum era odinioară când domnișoarele care urmau să devină doamne trebuiau să poarte neapărat alb, atât timp cât miresele din ziua de azi optează pentru alte culori.

mire si mireasa pe plaja pozand pentru un fotograf nunta al studiofoto.ro

Sedina foto in natura (outdoor) are o pondere importanta in economia fotografiei de nunta dar si a filmarii video, deoarece ofera momente inedite deconectante, tinand mirii departe de privirile indiscrete ale prietenilor.

O altă superstiție legată de nuntă presupune ca mirele să nu vadă mireasa înainte de ceremonie, deoarece asta se consideră ghinion.

Și acest ritual datează de sute de ani, atunci când căsătoriile aranjate au reprezentat o sursă de emoții pentru ambele părți, atât pentru mire cât și pentru mireasă.

Inelul purtat pe cel de-al patrulea deget își are tradiția încă de pe vremea Egiptului Antic, deoarece vena dragostei avea o conexiune directă cu inima și cel de-al patrulea deget al mâinii stângi.

În cultura chineză, fiecare deget al mâinii are fiecare în parte importanța lui. De pildă degetul mare este reprezentat de părinți, arătătorul reprezintă frații, degetul mijlociu persoana însăși, inelarul reprezintă sufletul pereche iar degetul mic este reprezentat de copiii.

Abordarea in fotografie a acestor traditii de nunta se integreaza perfect in stilul vizual (fotografie nunta si filmare nunta) pe care il oferim mirilor nostrii.

Echipa de fotografi de nunta si videografi cu experienta ai studiofoto.ro,  vin sustinuti de cea mai moderna tehnologie in inregistrarea video si in fotografii de inalta clasa a tuturor traditiilor si obiceiurilor de la nunta dumneavoastra.

 

 

fotograf nunta filmare nunti - studiofoto.ro va multumeste pentru opinia dumneavoastra

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s