Despre noi

Bine ati venit la studiofoto.ro

Un studio, care include o echipa completa de fotografi profesioniști independenți si o echipa de videografi, împreună sub un singur nume si avand acelasi moto: imagini de basm de la nunta

O filozofie comună: pentru a surprinde momentele decisive, emotiile, dragostea care leagă oferim fotografii pentru a acoperi tot evenimentul, cu un stil discret, si mereu prezenti.

Scopul nostru principal este de a vă satisface și a vă oferi experienta noastra.

Calitatea este cuvântul de ordine al studioului.

Echipa video si foto care va ofera servicii fotografice profesionale pentru nunta de vis.

Fie ca aveti o nunta in aer liber sau la restaurant, suntem pregatiti pentru orice situatie de lumina, avem accesorii tehnice foto si video pentru a acoperi evenimentul dumneavoastra, nunta in cele mai mici detalii si in cel mai profesionist mod cu putiinta.

Doi fotografi si doi cameramani va oferim in pachetul super de nunta – fotografie si videografie profesionala de nunta, cel mai complex pachet foto video pentru filmarea completa a nuntii, cu realizarea unu montaj cu aspect de film cinemagografic.

Videoclipul, albumele foto carte, fotografiile, copertile DVD si Blu Ray sunt detalii care va aduc amintirile de la nunta, oferindu-va amintirea unei zile de neuitat.

Filmam exclusiv full hd, 1080 p pentru o calitate de film hd redata pe plasma de ultima generatie.

Fotografii de inalta rezolutie prelucrate digital va vor ramane peste ani cele mai placute amintiri.

De asemenea, sa nu uitam si importanta printurilor pe hartie fotografica de cea mai buna calitate pentru a le aseza in albumele special concepute pentru aceasta nunta.

6 gânduri despre „Despre noi

fotograf nunta filmare nunti - studiofoto.ro va multumeste pentru opinia dumneavoastra